Over mij

In 2012 studeerde ik af als onderwijzer aan GroepT. Volgens mij zullen veel leerkrachten kunnen beamen dat kinderen steeds veeleisender worden als het gaat om lesinhouden en leermiddelen. Tijdens mijn lessen merkte ik onder meer dat filmpjes niet meer zo hard geapprecieerd werden dan dat dit bij mij het geval was. Het was tijd voor iets nieuws. Waarom maak ik dan geen educatief verhaal?, dacht ik. Als ik alles inspreek en er geluidjes onderzet krijgen we een echt luisterverhaal. Dat moet leuk zijn! Toen ik het verhaal afgespeeld had, kon ik aan de gezichten zien dat het wel in de smaak viel. “Meester, wanneer gaan we nog eens naar zo’n verhaal luisteren?” Dit betekende voor mij het startschot voor meerdere exemplaren. Hopelijk volgen er nog een heel aantal.

Naast het ontwikkelen van luisterverhalen geef ik ook lessen Afrikaans aan Moving Minds (GroepT) te Leuven en sinds kort mag ik ook de PXL Hasselt aan mijn lijstje toevoegen.  De studenten die ervoor kiezen om in Zuid-Afrika stage te lopen krijgen vooraf lessen op maat om hun taal onder de knie te krijgen. Ook nieuwsgierig naar hoe het Afrikaans klinkt?
Neem dan zeker eens een kijkje op www.leerafrikaans.be

Na mijn opleiding als onderwijzer studeerde ik Frans en Nederlands bij met als doel om nog beter te kunnen schrijven. Die opleiding heeft me zeker geen windeieren gelegd; een tijdje terug heb ik mijn eerste jeugdboek gepubliceerd. Meer info vind je hier. 

Groet!

Han